Jak bydlí lidi na Slovensku

středa 4. června 2014

Pamatujete, jak jsme vám daly tip na šmírovací stránky, které představují bydlení lidí z nejrůznějších koutů světa? Kde máte možnost nakouknout do obyčejných domovů a začíst se do zajímavých rozhovorů?

Nedávno jsme objevily obdobný projekt slovenský. Jmenuje se HEMMET a tvoří ho Lucia a Zuzana. Jedna fotí, druhá píše, a dohromady jim to klape báječně. A tak, přestože je to projekt relativně mladý, rozhovorů a návštěv tu najdete už pěknou řádku. A jeden zajímavější než druhý. 

Nám se třeba moc líbilo "na návštěvě" u Romany Klimekové, právničky, která našla zalíbení v práci interiérové stylistky.


HEMMET Romana Klimeková from patrikgubis on Vimeo.





Facebook Pinterest Twitter Google +1 pošlete to dál

12 komentářů

  1. pekny blog, pekne byvanie. jeden z mala slovenskych na tuto temu.

    OdpovědětVymazat
  2. Ďakujeme za milé slová :-) Lucia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My děkujeme za moc dobré počtení a pokoukání :)

      Vymazat
  3. Líbí se mi ta harmonie, která dýchá z těchto prostor k bydlení. Ta okna jsou nádherná. My nakonec zvolili klasiku od Sulka. Ale kamarád si nechal některá udělat nová "s patinou stáří" na zakázku a taky to mělo podobné kouzlo jako toto.

    OdpovědětVymazat
  4. Byt se mi moc líbí, zrovna sedím u pc, který je umístěn na desce a pod deskou šící stroj LADA. Takže určitě můj styl :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  5. Už dlouho mě nic nepotěšilo tak jako tenhle článek. Úžasný projekt a Lucia se Zuzkou jsou takové slovenské "Todd Selby" ;-).

    OdpovědětVymazat
  6. Na Slovensku v Košicích vznikl jeden skvělý projekt party mladých lidí pro ty, co se zabývají interiérový designem, architekturou, zkrátka pro nadšence vašeho druhu. Prosím, zkuste se podívat alespoň na úvodní video, stojí to za to. Pojďme je společně podpořit, určitě si to zaslouží. I malá pomoc dokáže velké věci.
    https://www.kickstarter.com/projects/1310290098/enli-designing-home-reimagined

    OdpovědětVymazat
  7. To je krásné :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tým by sa dalo inšpirovať :) Nádherné! :)
    (http://all-dreams-are-real.blogspot.sk/)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásnej byteček a taky skvělej nápad na stránky....btw. kdyby se někomu líbily doplňky ve videu : http://www.aaahome.cz?a_box=nc6v4n6n

    OdpovědětVymazat
  10. Velmi bych doporučil půjčovací služby pan pedro každé osobě, která potřebuje finanční pomoc, a udrží vás na vrcholu vysokých adresářů pro jakékoli další potřeby. Ještě jednou chválím sebe a své zaměstnance za mimořádný servis a zákaznický servis, protože to je pro vaši společnost velkým přínosem a příjemným zážitkem pro dlužníky, jako jsem já. přeji vám do budoucna vše nejlepší.mr, pedro je nejlepší způsob, jak získat snadnou půjčku, zde je jejich e-mail .. pedroloanss@gmail.com děkuji za pomoc s půjčením ještě jednou v mém upřímném srdci, jsem navždy vděčný.

    OdpovědětVymazat