Adam and Sam

pátek 31. ledna 2014

Když jsme zakládaly Anunk, jedním z cílů bylo psát spíše (asi ne výhradně) příspěvky o lidech, produktech a vůbec vůkol o všem českém. A to byste ani nevěřili, jak je to vlastně těžké. Ne, že by u nás nebylo zajímavých lidí, produktů a vůbec vůkol ... no však vy víte ... dost, ale někdy si říkám: "tak, o kom dneska" a nemůžu na to přijít. Hlavně když v Čechách nežiju a tamní, kdysi domácí, scéna se mi tak nějak, bohužel, vzdaluje.



Jenže jak to tak chodí, o čem mluvíte a čemu se věnujete, se vám nakonec plete do cesty, ani nevíte jak. A tak jsem nedávno na Pinterestu našla tuhle vázu, respektive stolek na vázu. Přidala jsem si ji k sobě na jednu z těch Pinterestových nástěnek a časem ji potkávala stále víc a víc na titulní straně, u lidí které sleduju. Až jednou jsem si všimla v popisku "adamandsam". A hodně zvláštní je, že mi to přišlo české. I když je to velmi mezinárodní.



A tak jsem objevila stránky bratrů Adama a Samuela Cíglerových, studia VJEM. A zjistila, že ten krásný stůl pro vázu je dílo krajanů. Dmu se pýchou a upřímně se kochám. Stolek chce hodně prostoru a nebo kontrastní zeď, aby mu to slušelo nejvíc. Ale i v menším pokoji, kdybych ten stolek jednou měla, bych se kochala dokonalou prací a souhrou materiálů. Hladila bych měkké dubové dřevo, užívala si texturového kontrastu s s drsnou ocelí a transparetním sklem. Mno a květina k tomu!



Za mě i za Anunk - takhle vypadá dokonalost!

A jak to máte s Pinterestem vy, objevujete? Nebo se "jenom" koukáte?

zdroj všech fotografií: adamandsamlove.com

Facebook Pinterest Twitter Google +1 pošlete to dál

7 komentářů

  1. Krááásnéé! Taky se dmu pýchou, když najdu něco krásného, českého ! Na Pinterestu se jen kochám a někdy jsem na sebe moc nahněvaná, když zjistím, že tam roluju třeba 2 hodiny! To jsou ty závislosti..... Ale taky ráda chodím na vaše stránky. Díky Šá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samotné rolovvání je prokrastinace jako trám .... známe :)... ale když člověk i třídí a přepichuje, tak má pak docela slušnou galerii nápadů, inspirace a tak dále ... a to nás baví!

      Vymazat
  2. Tak tohle je sakra nejvíc nejlepší !
    Moc se mi to líbí.
    Škoda, že na to nemám prostor, je to krásný !!!!
    El.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ... prostor jednou bude, Eliško, ne? A snít taky není špatný.

      Vymazat
  3. Tak to koukám, přitom Adama znám. A to jsem stejně jako vy vzdychala na Pinterestu :))) Asi musíme koukat míň na Pinterest a víc kolem sebe ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pod to bzch se podepsala! A ještě bych dodala, že když koukáme na Pinterest a něco se nám líbí, tak že je fajn pátrat u toho obrázku trochu víc do hloubky ...

      Vymazat
  4. Moc pěkné, ale jak píšeš, chce to prostor. Úplně si stolek dovedu představit v minimalistickém interiéru od Zdeňka Fránka, pohledový beton .... jéééé :-) Pinterest nemám a ani nesleduji, na to už opravdu nezbývá čas. Zrovna teď o víkendu jsem si libovala (bez internetu) jak je to fajn. Už samotný blog je obrovský žrout času.

    OdpovědětVymazat