Kdo má židli,

úterý 28. května 2013


ten bydlí, se říká a zpívá. Židle je veledůležitý kus nábytku, vybrat ovšem tu jedinou pravou k jídelnímu stolu není jen tak. Obvykle jich máme v merku více a nevíme, pro kterou se rozhodnout.
Taky vás už napadlo, že je škoda kupovat čtyři (šest a více) úplně stejných kusů, když může být každá jiná? 

It's not easy to choose a chair for a dining table - the one and only. Usually we have an eye for a few and we don't know how to decide. Have you ever thought, that it's a little bit pity to buy four (five, six) same pieces, when they can all be different?


Pokud si nejste jisti svým talentem kombinovat, zvolte si téma-klíč, podle kterého budete židle vybírat. Klíčem může být barva - jedna barva sjednotí nejrůznější tvary.

Nebo naopak jeden tvar v nejrůznějších barvách. Bíle nebo černě lakované židle u masivního stolu budou vždycky šik a nebude to nuda.

Klíčem může být i autor, kdy si u stolu vytvoříme sbírku produktů od jednoho designéra.

A kdo se nebojí, tak dá šanci bazarovým kusům, nalezencům od kontejnerů, třeba v kombinaci s jedním designovým zázrakem, plocha stolu to zklidní a sjednotí.


Podmínkou je, že vybírané židle musí být krásné, kvalitní, musí mít duši...unifikované koženkové kusy z obchodních řetězců raději nekombinujte (nekupujte).

Tak ať je vaše kombinování zábavné a povedené.

Pavlína


Facebook Pinterest Twitter Google +1 pošlete to dál

2 komentáře

  1. Taky nemám u stolu všechny 4 židle stejné, ale to z důvodu, že dětičky mají svoje jitro židličky :-) Do budoucna zajímavá inspirace.

    OdpovědětVymazat
  2. Na různé židle jste už zvyklí, tak bude snadné dětičkové židličky nahradit "dospělými" kráskami, třeba z TONu:-)

    OdpovědětVymazat