Novinky od Master&Master

úterý 13. května 2014



V únoru jsme vám představily šikovnou dvojici Master&Master a jejich podnoží Diamond. Dneska nám napsali, že mají novinky v nabídce, tak jsme neváhaly a hned se jaly tyhle novinky virtuálně okouknout. Opět nádhera, kterou si nemůžeme nechat pro sebe.

Jestli jste si taky jako my u Diamondu říkali jaká je škoda, že podnoží není i v nižší variantě vhodné pro konferenční stolek, tak novinka Diamond S vás jistě potěší. Autorem je opět designer Michal Malášek.



Navíc mistři nově nabízejí i stolové desky z březové překližky navržené Tomášem Vargou. Ono se řekne obyčejná stolová deska! Jenže stačí malé nápady a všechno je hned o kousek lepší, prostě vymakanější. Desky Dinner a Sushi totiž mají zespodu drážky, díky který podnoží Diamond bude sedět jako ulité a stůl bude stabilní. Deska nazvaná Studio má kromě drážek zespodu navíc na jedné straně i výřez na kabely. Malý detail, který se počítá.



A nakonec naše nejoblíbenější novinka - policový systém Shelf One. Jestli jste taky vždy obdivně (a někdy třeba i trochu závistivě:) pokukovali po jednoduchých policích ve skandinávských interiérech, tak teď už nemusíte. Designer Tomáš Varga pro Master&Master takový systém navrhl. Hezký. Vizuálně jednoduchý. Český. A to my rády!


Tak co jim říkáte? 

Foto: 1 - Tomáš Souček, ostatní - Martin Chum
Facebook Pinterest Twitter Google +1 pošlete to dál

6 komentářů

  1. já bych ještě potřebovala asi xs ;) tak asi o šířce 50...zdá se mi, že by můj konferenční stolek s těmito byl prostě obrovský!

    OdpovědětVymazat
  2. Dovolte mi, abych vám představil LE-MERIDIAN FUNDING SERVICES. Jsme přímo do čistého úvěru a financování projektů z hlediska investic. Poskytujeme finanční řešení soukromým / společnostem hledajícím přístup k finančním prostředkům na kapitálových trzích, tj. Ropu a zemní plyn, nemovitosti, obnovitelné zdroje energie, léčiva, zdravotnictví, dopravu, stavebnictví, hotely a atd. Můžeme financovat až 900 000 000 000 dolarů ( Devět set milionů dolarů) v jakémkoli regionu světa, pokud bude na projektech zaručena návratnost investic ve výši 1,9%.
    Le-Meridian financování.
    Email Kontakt .... lnfo@lemeridianfds.com
    Whatapps ... + 19893943740

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi bych doporučil půjčovací služby pan pedro každé osobě, která potřebuje finanční pomoc, a udrží vás na vrcholu vysokých adresářů pro jakékoli další potřeby. Ještě jednou chválím sebe a své zaměstnance za mimořádný servis a zákaznický servis, protože to je pro vaši společnost velkým přínosem a příjemným zážitkem pro dlužníky, jako jsem já. přeji vám do budoucna vše nejlepší.mr, pedro je nejlepší způsob, jak získat snadnou půjčku, zde je jejich e-mail .. pedroloanss@gmail.com děkuji za pomoc s půjčením ještě jednou v mém upřímném srdci, jsem navždy vděčný.

    OdpovědětVymazat
  4. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat