žít ve městě

úterý 20. května 2014


Proč podnikat cestu z města kvůli "snídani v trávě"?
Je to výzva, ale jde to i v centru velkoměsta...a navíc, tyhle nečekané zelené ostrůvky mají úžasné kouzlo a mohou být stokrát jiné.

Zdroj: Pinterest
Facebook Pinterest Twitter Google +1 pošlete to dál

5 komentářů

  1. Pravda! Jeden takový ostrůvek buduju a je to náramné. Hlavně večer :)

    OdpovědětVymazat
  2. No jo, ještě mít takovou terásku nebo balkon :-) Já mám jen pidi balkonek na prádlo, ale hodně široké venkovní parapety, takže to úplně nevzdávám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. v holandsku loni na dovolene mne fascinovalo, jak byli lidi schopni zazelenit kus chodniku diky jedne spare mezi dlazdicemi, peti kvetinacum postavenym proste k pate domu/schodise do domu atd. neuveritelne oziveni. nerostly tam naletove kytky, nebyl to "plevel", normalne krasne kvetouci keriky nebo vysoke rostliny, prave diky te vysce to cele melo uzasne grady, nebyly to nejake pidi kytky v kvetinaccich.. neuveritelne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zahradničení ve městě je zábava a relax a opravdu stačí mít jenom okenní parapet. Já jsem si nedávno místo muškátů na okně osadila truhlík s několika druhy bazalek (to je u nás bylinka s největší letní spotřebou:-) a už se těším na sklizeň.
    Ať žijou zelené ostrůvky!

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi bych doporučil půjčovací služby pan pedro každé osobě, která potřebuje finanční pomoc, a udrží vás na vrcholu vysokých adresářů pro jakékoli další potřeby. Ještě jednou chválím sebe a své zaměstnance za mimořádný servis a zákaznický servis, protože to je pro vaši společnost velkým přínosem a příjemným zážitkem pro dlužníky, jako jsem já. přeji vám do budoucna vše nejlepší.mr, pedro je nejlepší způsob, jak získat snadnou půjčku, zde je jejich e-mail .. pedroloanss@gmail.com děkuji za pomoc s půjčením ještě jednou v mém upřímném srdci, jsem navždy vděčný.

    OdpovědětVymazat